- توضیحات
عضو کمیسیون انرژی مجلس به بیان توضیحاتی درباره میزان افزایش قیمت بنزین در سال جاری پرداخت.
علی رحیمی مظفری درباره قیمت بنزین در سال ۱۴۰۱ گفت: قیمت بنزین افزایش پیدا نمیکند و در سال ۱۴۰۱ همین لیتری ۱۵۰۰ تومان باقی می ماند.
این نماینده مجلس اعلام کرد که ما به زور و با اجبار قیمت بنزین را در این رقم نگه داشتیم. قیمت واقعی بنزین رقمی بالغ بر یک دلار است و مابقی آن یارانه است.
حمید پورمحمدی معاون سازمان برنامه و بودجه گفت: قیمت واقعی بنزین، ۲۰ هزار تومان است. افراد ثروتمند که هر کدام چند ماشین دارند، بیشتر از یارانه بنزین استفاده میکنند. قیمت اصلی و واقعی بنزین در اصل ۲۰ هزار تومان است، این افراد از ۱۷ هزار تومان مابهالتفاوت یارانه بیشتر استفاده میکنند.
آمارهای وزارت نفت نشان میدهد که از ۸۵ میلیون لیتر مصرف روزانه بنزین کشور، حدود ۷۰ درصد بنزین سهمیهبندی شده به قیمت هر لیتر ۱۵۰۰ تومان و بقیه بنزین سه هزار تومانی است.آخرین بار که بنزین در ایران گران شد ۲۴ آبان ۱۳۹۸ بود. دولت قبل قیمت بنزین را از ۱۰۰۰ تومان به ۱۵۰۰ تومان برای بنزین سهمیهای و ۳۰۰۰ تومان برای بنزین آزاد افزایش داد.
- توضیحات
- توضیحات
فرماندار جیرفت چندروز پس از تعطیلی جمعه بازار واقع در کنار مصلای مرکز این شهرستان گفت: با برپایی جمعه بازار یا روزبازار مخالف نیستیم بلکه مخالفت ما با برگزاری جمعه بازار در محل نامناسب و بدون زیرساخت است.
ابوذر عطاپور روز سهشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با بیان اینکه برگزاری جمعه بازار در مکانی مناسب و دارای زیرساخت های اولیه حق مسلم شهروندان است تصریح کرد: در این زمینه کارگروه تخصصی بررسی وضعیت جمعه بازار تشکیل شده و تصمیم نهایی باید کارشناسی شده باشد.
این درحالی است که هشتم دیماه جاری رییس اتاق اصناف جیرفت اعلام کرد: نارضایتی و اعتراض بازاریان ورشکسته و اصناف و در نهایت هماهنگی با دستگاه قضایی و امام جمعه جیرفت، جمعه بازار این شهر را به تعطیلی کشاند.
فرماندار جیرفت اما می گوید که کارگروه تخصصی بررسی وضعیت جمعه بازار به ریاست شهردار و با حضور مسئولان اتاق اصناف و دیگر متولیان تشکیل می شود.
وی ادامه داد: این کارگروه با رعایت سازوکار قانونی و با هدف امکان سنجی ایجاد مکانی مناسب با اولویت عرضه تولیدات دامی، کشاورزی، گیاهی، مشاغل خانگی، صنایع دستی و ساماندهی دستفروشان سطح شهر برنامه ریزی شده است.
فرماندار جیرفت نبود مکان مناسب و توزیع نشدن اصولی محصولات تولیدی و کشاورزی شهرستان در جمعه بازار را علت مخالفت با فعالیت جمعه بازار در اطراف مصلا عنوان کرد.
وی همچنین به برگزاری نشست فوق العاده تنظیم بازار شهرستان با حضور امام جمعه و جمعی از مسئولان محلی اشاره و بیان کرد: در این نشست مقرر شد تا اطلاع بعدی جمعه بازار برگزار نشود.
عطاپور افزود: برگزاری هرگونه بازار روز مشروط به تصمیم کارگروه تخصصی در چارچوب قانونی است.
وی ادامه داد: تا زمانی که اولویت های هدف گذاری شده مهم محقق نشده، جمعه بازار برگزار نخواهد شد.
- توضیحات
مسئولان علوم پزشکی جیرفت آمار مربوط به سوانح رانندگی ابتدای دیماه تاکنون را تکاندهنده توصیف میکنند و میگویند در این بازه زمانی با ثبت ۵۱۸ماموریت تصادف ۱۵ کشته و ۴۷۵ مصدوم داشتهاند.
به گزارش رودبارزمین به نقل از ایرنا، دکتر ابراهیم محمدی رییس اورژانس پیش بیمارستانی دانشگاه علوم پزشکی جیرفت گفت: از ابتدای ماه جاری تاکنون ۵۱۸ ماموریت تصادفی یعنی به صورت میانگین ۲۶ ماموریت تصادفی در روز توسط اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث در جنوب استان انجام شده است.
او افزود: اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی جیرفت در این ماموریت ها ۴۷۵ مصدوم را به بیمارستان های جنوب استان کرمان منتقل کرد و ۶۹ مصدوم در محل درمان شدند.
وی اظهارداشت: طی ۲۰ روز از ماه جاری ۱۵ تناز هموطنان به علت بی احتیاطی و رعایت نکردن مقررات راهنمایی و رانندگی جان خود را از دست دادند.
محمدی خواستار رعایت بیشتر قوانین و مقررات راهنمایی و رانندگی شد و گفت: مسئولان مربوطه باید فکری برای وضعیت تصادفات منطقه جنوب کنند تا مصدومان و فوتی های ترافیکی به حداقل ممکن برسند.
تنها در دو حادثه اخیر در جنوب استان کرمان ۱۷ دیماه در حادثه برخورد چند خودرو در شهرستان منوجان و حریق آنها که به علت قاچاق سوخت یکی از خودروها انجام شد هفت تن کشته و سه نفر نیز زخمی شدند.
روز گذشته(۲۰ دی) نیز در ۲ سانحه رانندگی در شهرستانهای کهنوج و قلعهگنج هشت نفر مصدوم و یک تن کشته شدند.
- توضیحات
رئیس کمیته امداد گفت: یک ماه مستمری فوقالعاده به عنوان کمکهزینه فوری، به حساب سرپرستان خانوادههای سیلزده جنوب کشور واریز شد.
به گزارش پایگاه خبری رودبارزمین به نقل از پایگاه اطلاعرسانی کمیته امداد، سیدمرتضی بختیاری با اعلام این خبر افزود: با توجه به نیاز فوری مددجویان، یک ماه مستمری به عنوان کمک معیشتی فوقالعاده به مددجویان سیلزده در استانهای فارس، هرمزگان، کرمان و سیستان و بلوچستان اختصاص یافت.
وی ادامه داد: این مبلغ از ۳۵۰ هزار تومان تا یک میلیون و ۱۰۰ هزار تومان براساس تعداد اعضای خانوار، به حساب سرپرستان ۱۴ هزار و ۷۸۹ خانواده مددجوی سیلزده واریز شد.