جمعه 17 آذر 1402
unnamed     

نماد

یادداشت

 

رئیسی: دشمن در حوادث اخیر به دنبال القای یأس و ناامیدی بود

رئیس‌جمهور گفت: دشمن در حوادث اخیر به دنبال القای یأس و ناامیدی بود و باید با اقدامات مؤثر برای پیشبرد امور و حل مشکلات مردم با این توطئه دشمن مقابله کرد.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری فارس، آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی در جلسه امروز یکشنبه 24 مهر هیأت دولت با اشاره به حمایت‌ آمریکا از ایجاد اغتشاش و ناامنی در ایران، عنوان کرد: اظهارنظرهای رئیس‌جمهور آمریکا که به خود اجازه می‌دهد به آشوب، ترور و تخریب در کشوری دیگر دامن بزند، یادآور سخن جاودان بنیانگذار جمهوری اسلامی است که آمریکا را شیطان بزرگ، خواند.

وی با اشاره به اینکه در ریشه‌یابی بیشتر خرابکاری‌ها، ترورها و اغتشاشات منطقه می‌توان نقش و شیطنت آمریکا را یافت، تصریح کرد: ۷۰ سال حمایت از جنایت رژیم صهیونیستی در فلسطین و همچنین دو دهه تجاوز و جنگ‌افروزی خود آمریکایی‌ها در افغانستان مصادیقی از اقدامات شیطان بزرگ است.

رئیس‌جمهور با بیان اینکه آمریکایی‌ها از هر حرکت خوب، نوآورانه و خلاقانه ملت ایران احساس خشم و و از کاستی‌ها یا مشکلات و همچنین از ناامنی‌ها، احساس شعف و خوشحالی دارند، تصریح کرد: ملت بصیر ایران دشمن و ترفندهایش را به خوبی می‌شناسد و این بار هم او را در رسیدن به هدفش ناکام می‌گذارد و راه رشد و پیشرفت را با قوت و عزت ادامه می‌دهد.

رئیسی در بخش دیگری از سخنانش امیدآفرینی در جامعه با سخنان متقن، قابل دفاع، وحدت‌آفرین را وظیفه و مأموریت خطیر و اصلی اعضای دولت عنوان کرد و گفت: دشمن در حوادث اخیر به دنبال القای یأس و ناامیدی است و باید با اقدامات مؤثر برای پیشبرد امور و حل مشکلات مردم با این توطئه دشمن مقابله کرد.

وی از اقدامات انجام شده برای رفع مشکلات شرکت‌های زیان‌ده و ایجاد انضباط مالی در این شرکت‌ها قدردانی و بر ضرورت اطلاع‌رسانی دقیق اینگونه اقدامات برای افکار عمومی تأکید کرد.

رئیس‌جمهور همچنین با اشاره به مسأله خشکسالی در کشور، مدیریت مصرف منابع را مورد توجه قرار داد و وزارت نیرو را مکلف کرد با تبیین دقیق مشکلات و کمبودها مردم را در جریان برنامه‌های این وزارتخانه در مدیریت و بهینه‌سازی مصرف قرار دهد.

رئیس کل دادگستری استان کرمان گفت: افراد فریب خورده نیز بعدا عمدتا ابراز پشیمانی می کنند و در این میان، تعدادی نیز دشمن قسم خورده و یا مزدور دشمن هستند و در بین افراد دستگیر شده در حوادث اخیر نیز فراوانند کسانی که مزدور دشمن و یا مزدور سرویس های اطلاعاتی دشمن بوده اند و یا مربوط به گروهک های ضد اتقلاب و نفاق بودند که حساب این افراد از مردم جداست.

به گزارش رودبارزمین به نقل از ایسنا ، حجت الاسلام ابراهیم حمیدی شامگاه ۹ مهرماه در جلسه شورای اداری شهرستان بافت از این شهرستان به عنوان منطقه ای ولایی و انقلابی یاد کرد و ادامه داد: مردم این شهرستان در دوران دفاع مقدس حماسه های بزرگی را رقم زده و شهدای بزرگی را به نظام و انقلاب هدیه کرده اند.

وی افزود: مردم بافت همواره با بصیرت کامل راه خود را به خوبی تشخیص داده و پشت سر ولایت حرکت کرده اند و سند زنده آن نیز همین اتفاقات نازلی است که در برخی شهرها رخ داد و با وجود تبلیغات فضای مجازی، گزارشی از همراهی مردم این شهرستان با ضد انقلاب و بدخواهان نظام اسلامی نداشته ایم.

رئیس کل دادگستری استان کرمان با بیان اینکه دشمن همواره مترصد است بهانه ای را پیدا کرده و موجی ایجاد کند و از این موج، بهره برداری خود را انجام دهد اظهار کرد: مردم ما نقش خود برای حمایت از نظام و انقلاب را در صحنه های مختلف ایفا کرده اند و نشان داده اند در هیچ شرایطی دست از اطاعت از رهبری و پشتیبانی از نظام مقدس جمهوری اسلامی برنمی دارند.

وی گفت: دستگاه قضایی وظیفه خود می داند در هر جایی که حقی از فردی ضایع شده، بدون هیچ ملاحظه ای در راستای احقاق حق ورود کرده و نتایج بررسی های خود را نیز اعلام کند و علاوه بر دستگاه قضایی، نهادهای امنیتی و اطلاعاتی نیز این مسائل را به صورت دقیق بررسی می کنند.

مقام ارشد قضایی استان گفت: دشمنان با سوء استفاده از مسائل در لحظات اولیه موضوعات، که ابعاد آن مشخص نیست، سناریوهایی را طراحی و به جامعه القاء می کنند و شایعه درست می کنند و خودشان قضاوت و حکم صادر می کنند و افکار عمومی کشور ما را می خواهند تحت تاثیر القائات خود قرار دهند و عده ای نیز خواسته یا ناخواسته، آگاهانه یا ناگاهانه در کشور حوادث و اغتشاشاتی ایجاد می کنند.

حمیدی افزود: دشمنان به دلیل سیلی های محکمی که از این ملت خورده اند با سناریوهای مختلف علیه نظام مقدس جمهوری اسلامی و مردم تلاش می کنند که انتقام بگیرند و الان نیز مسائل دینی و اعتقادی را نشانه گرفته و ضروریات دینی و اعتقادات مردم را هدف قرار داده اند.

وی گفت: دشمنان تلاش می کنند مردم را از دین، مسجد، قران و اعتقادات دینی خود جدا کنند اما مردم با حضور میلیونی خود به صحنه آمدند و از نظام، انقلاب و ارزش های دینی دفاع کردند.

رئیس کل دادگستری استان کرمان با تاکید بر این مطلب که بحمدلله مردم ما مردمی بصیر و فهیم هستند، ادامه داد: افراد فریب خورده نیز بعدا عمدتا ابراز پشیمانی می کنند و در این میان، تعدادی نیز دشمن قسم خورده و یا مزدور دشمن هستند و در بین افراد دستگیر شده در حوادث اخیر نیز فراوانند کسانی که مزدور دشمن و یا مزدور سرویس های اطلاعاتی دشمن بوده اند و یا مربوط به گروهک های ضد اتقلاب و نفاق بودند که حساب این افراد از مردم جداست.

وی افزود: بیشتر دستگیرشدگان فریب خوردگانی هستند که با ارشاد و راهنمایی به مسیر درست بر می گردند و البته در بین دستگیر شدگان افرادی نیز هستند که باید در برابر کارها، تخریب ها و اغتشاشاتی که ایجاد کرده اند، پاسخگو باشند.

حمیدی تصریح کرد: کارگزاران و مسئولان خدمتگزار به مردم ممکن است گاهی خواسته و یا ناخواسته در اجرای مسئولیت های خود کوتاهی کنند و باید تلاش بیشتر از خود نشان دهیم تا به مردم خدمت کنیم تا در این شرایط اقتصادی و مشکلات ناشی از تحریم های ظالمانه دشمنان، مشکلات مردم برطرف گردد.

رئیس کل دادگستری استان کرمان با تاکید بر این مطلب که تلاش جهادی باید بر مبنای بصیرت و شناخت لازم از وضعیت موجود جامعه انجام شود، اظهار کرد: باید اعتقاد پیدا کنیم که باید به مردم خدمت کنیم و در ادامه با تلاش مجدانه در این مسیر گام برداریم.

وی گفت: دستگاه قضایی کار رسیدگی به پرونده های مردم، احقاق حق و  اجرای عدالت را بر عهده دارد و دیدگاه جهادی ایجاب می کند دستگاه قضایی دوشادوش نهادهای مردمی پا را از مسئولیت های خود فراتر بگذارد و در مسائل مربوط به اشتغال، تولید و سایر حوزه ها به کمک دولت بیاید.

حمیدی یادآور شد: امروز ضرورت کارها در حوزه نظام اقتصادی، تولید کار و اشتغال و رفع مشکلات اقتصادی مردم است و از این رو دستگاه قضایی در کنار سایر مسئولیت های خود، به این حوزه ها نیز ورود کرده و در این مسیر بر مبنای احساس تکلیف اقدام می نماید.

رئیس کل دادگستری استان کرمان با اشاره به اینکه نظارت بر حسن اجرای قوانین و نظارت بر روند اجرای اقدامات قانونی سازمان ها از دیگر وظایف دستگاه قضایی است، افزود: شورای اداری به منظور هماهنگی لازم بین سازمان های اجرایی، قضایی و … برگزار می شود و باید بر مبنای تعامل، همه ظرفیت های اداری برای خدمت به مردم پای کار آید.

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای رهبر انقلاب اسلامی در پیامی به‌مناسبت آغاز سال ۱۴۰۱، سال جدید را سال «تولید؛ دانش‌بنیان، اشتغال‌آفرین» نام‌گذاری کردند.

متن پیام رهبر انقلاب اسلامی به شرح زیر است:

بسم الله الرّحمن الرّحیم
والحمدلله ربّ العالمین و صلّی الله علی محمّد و آله الطاهرین سیّما بقیة الله فی‌الأرضین

یا مقلّب القلوب والأبصار، یا مدبّر اللیل و النّهار، یا محوّل الحول و الاحوال حوِّل حالنا إلی أحسنِ الحال
 
تبریک عرض میکنم عید نوروز و آغاز سال نو و طبیعت نو و روز نو و روزگار نو را، که امسال مصادف است با ایام نیمه‌ی شعبان که متعلّق است به خورشید فروزان عالم وجود، حضرت بقیةالله (ارواحنا فداه). تبریک عرض میکنم به ملّت بزرگ ایران و به همه‌ی ملّتهای همدل و همسان. به طور خاص تبریک عرض میکنم به خانواده‌های معظّم شهیدان، خاندانهای صبور و ارزشمند که ان‌شاءالله خداوند سایه‌ی این خانواده‌های معظّم را از سر ملّت ایران، از سر ما کوتاه نکند و همچنین به جانبازان عزیز و خانواده‌های باگذشت و صبور آنها و همچنین به ایثارگران و خدمتگزارانِ صمیمی ملّت ایران در میدانهای مختلف؛ چه در میدان سلامت، چه در میدان امنیّت، چه در میدان مقاومت، چه در میدان علم؛ و به همه‌ی این عزیزان تبریک عرض میکنم این روز شیرین و عید مبارک را.

سال دیگری هم گذشت. سال ۱۴۰۰ هم به پایان رسید با همه‌ی شیرینی‌ها و تلخی‌ها و فرازها و فرودها که در زندگی طبیعی است. زندگی مجموعه‌ای از همین فراز و فرودها و شیرینی‌ها و تلخی‌هاست. اشاره کنم به چند اوج از حوادث ملّت ایران، چند فراز، چند شیرینی بزرگ که یکی از آنها مسئله‌ی انتخابات بود. انتخابات حقیقتاً مهم بود، بزرگ بود. در عین شدّت بیماریِ همه‌گیر، بیماری کرونا در اوائل سال ۱۴۰۰، مردم آمدند پای صندوقهای رأی، و رأی دادند. خیلی مهم است. در حالیکه اجتماع دو نفر در یک نقطه خطرناک بود. آن روزهایی که ما صدها نفر در روز تلفات داشتیم، شاید پانصد، ششصد و شاید هم بیشتر. در یک چنین شرایطی انتخابات برگزار شد. مردم آمدند شرکت کردند و خب دولتی تازه‌نفس به میدان آمد که آن‌طوری که قرائن نشان میدهد، دولتی مردمی و علاقه‌مند به حرکتها و هدفهای مردمی و دارای ریل جداگانه‌ای غیر از دولت محترم قبلی در حال حرکت هستند و امیدهایی را در مردم زنده کرده‌اند بحمدالله. این یکی از فرازها و اوجهای حوادث ملّت ایران بود.

یک مورد دیگر مقابله‌ی جدّی با بیماری همه‌گیر کرونا بود که به معنای واقعی کلمه مبارزه شد، مقابله شد. تلفات این بیماریِ خطرناک از روزی چند صدتا رسید در یک برهه‌ای به روزی بیست تا، هجده تا مثلاً؛ به اینجاها رسید. اگرچه باز یک مقداری بالا رفته، اما تفاوت بین این وضعیتی که خب بحمدالله واکسن در اختیار همه قرار گرفت با آن وضعیت آن روز تفاوت زیادی است.

یک اوج دیگر پیشرفت علم و فنّاوری بود. تولید چند نوع واکسن در کشور که بعضی مورد تأیید جهانی هم قرار گرفت؛ و حرکتهای مختلف علمی و فنّی از واکسن بگیرید تا ماهواره، در همه‌ی جهات بحمدالله کشور کارهای مهمی داشت. اینها اوجهای بزرگِ سال ۱۴۰۰ بود. در داخل کشور حوادث گوناگون دیگری هم بود. شیرینی‌های دیگری هم بود.

در عرصه‌ی جهانی هم همین جور. یکی از مهمترین حوادث شیرین سال ۱۴۰۰ این بود که آمریکاییها، در همین اواخر البته، آمدند اعتراف کردند، به زبان خودشان گفتند که ما در فشار حداکثری علیه ایران شکست خفّت‌بار خوردیم. تعبیر «خفّت‌بار»، تعبیر خود آمریکایی‌هاست. حادثه‌ی مهمّی است. ملّت ایران پیروز شد. ملّت ایران توفیق پیدا کرد. هیچ کس نمیتواند این را به خودش نسبت بدهد. ایستادگی ملّت ایران به یک چنین پیروزی بزرگی رسید. حوادث متعدد دیگری هم رخ داد؛ چه در نزدیکی ما، چه در دوردستها که همه ثابت کرد درستی راه ملّت ایران در مقابل استکبار را. نشان داد که راه درست همین راهی است که ملّت ایران در مقابل استکبار دارد حرکت میکند. خب اینها شیرینی‌ها بود.

تلخی‌هایی هم داشتیم، که از بین همه‌ی تلخی‌ها آنی را که از همه به نظر من سخت‌تر و مهمتر است عرض میکنم و آن تنگی معیشت مردم، مسئله‌ی گرانیها و تورّم و این چیزها بود که خب باید حتماً علاج بشود. [اینها] چیزهای علاج‌پذیری است، مشکلات اقتصادی است که ما امسال امیدواریم بخشی از اینها برطرف بشود، چون همه‌ی اینها دفعتاً برطرف نمیشود، به تدریج برطرف خواهد شد. این که آدم عجله کند، بگوید نه‌خیر، به همین زودی، واقع‌بینانه نیست. لکن ان‌شاءالله امیدواریم بعضی از اینها در طول ۱۴۰۱ که سال اول قرن هم هست، ــ قرن پانزدهم هجری شمسی ــ ان‌شاءالله برطرف بشود.

ما در سالهای گذشته هر سال یک عنوانی را با نام شعار سال مطرح کردیم برای اینکه مسئولین، عمدتاً قوه‌ی مجریه و در حاشیه‌ی آن، قوه‌ی مقنّنه و قوه‌ِی قضائیه و همچنین آحاد مردم ــ آن جایی که به مردم ارتباط مستقیم پیدا میکند ــ در این جهت حرکت بکنند. در بعضی از سالها توفیقات خوبی هم در این زمینه به دست آمده. بعضی جاها هم البته در بعضی سالها کم‌کاریهایی وجود داشته که در سال ۱۴۰۰ ما مسئله‌ی تولید، مانع‌زدایی‌ها و پشتیبانی‌ها را مطرح کردیم. کارهای خوبی هم نسبتاً انجام گرفته که باز هم ادامه دارد و بایستی ادامه پیدا کند. در این چند ساله بنده برای شعار سال «تولید» را عمدتاً محور قرار دادم با یک قیدی، با یک خصوصیتی. علت هم این است که تولید کلید حل مشکلات اقتصادی کشور است. تولید ملّی در واقع راه اصلی عبور از سختی‌ها و دشواریهای اقتصادی برای کشور است. یعنی مهمترین مسائل اقتصادی کشور را مسئله‌ی تولید، رواج تولید ملّی و رونق تولید ملّی، حل میکند. طبیعت تولید این است. این است که ما روی تولید تکیه کردیم؛ یعنی رشد اقتصادی را افزایش میدهد، اشتغال ایجاد میکند، تورّم را کاهش میدهد، درآمد سرانه را افزایش میدهد، رفاه عمومی ایجاد میکند. علاوه بر این دارای تأثیرات روانی است؛ اعتماد به نفس ملّی را بالا میبرد، احساس عزتمندی را در ملّت به وجود می‌آورد. تولید، یک چنین اکسیری است. یک چنین حادثه‌ی مهمّی است تولید ملّی، اگر ان‌شاءالله به بهترین وجهی پیش برود. لذا ما در این چند سال روی مسئله‌ی تولید تکیه کردیم. بی‌تأثیر هم نبود، بحمدالله تأثیرات خوبی هم داشت. امسال هم من تولید را میخواهم مطرح کنم. منتها یک لایه‌ی جدید، یک چهره‌ی جدید از تولید را میخواهم مطرح کنم و آن عبارت است از تولیدی که دارای دو خصوصیت باشد: یکی اینکه اشتغال‌آفرین باشد، یکی اینکه دانش‌بنیان باشد. تولید دانش‌بنیان، متّکی به دانش، دانش جدید و پیشرفتهای علمی، و تولیدی که اشتغال‌آفرین باشد. البته همه‌ی تولیدها اشتغال‌آفرین است منتها بعضی از تولیدها با اینکه سرمایه‌گذاری‌اش انبوه است، اشتغال‌آفرینی‌اش آنچنان نیست، لکن بعضی نه، اشتغال‌آفرین است که حالا من ان‌شاءالله توضیح اینها را در سخنرانی فردا تا حدودی عرض خواهم کرد. اگر چنانچه ما تولید دانش‌بنیان را معیار قرار بدهیم و به دنبال تولیدی برویم که دانش‌بنیان باشد با خصوصیاتی که عرض خواهم کرد ان‌شاءالله در سخنرانی روز اول سال، به نظرم میرسد که ما در همه‌ی این هدفهای اقتصادی‌مان یک تکان خوب، یک حرکت رو به جلوی محسوسی ان‌شاءالله خواهیم داشت. مسئله‌ی اشتغال‌آفرینی هم همین جور. بنابراین امسال ما شعارمان عبارت شد از این: «تولید؛ دانش‌بنیان، اشتغال‌آفرین». این تولید است. البته من درخواست مؤکّد دارم، سال گذشته هم این را گفتم که اکتفا نکنند دوستان به اینکه حالا روی کاغذهایِ سربرگهایِ دستگاههایِ گوناگون بنویسند این عبارت را یا مثلاً فرض کنید که یک تابلو درست کنند در خیابان مثلاً بزنند؛ اینها کار نیست. عمده این است که به معنای واقعی کلمه روی این سیاستگذاری بشود. البته این دولت با وضعی که من مشاهده میکنم، با تحرّکی که رئیس‌جمهور محترم و همکاران ایشان دارند، ان‌شاءالله پیشرفت خواهد کرد. یعنی این شعار روی زمین نخواهد ماند به توفیق الهی. لکن هرچه بیشتر کار بشود، بیشتر تلاش بشود، بهتر خواهد بود.
امیدواریم ان‌شاءالله که خدای متعال برای ملّت عزیز ایران در این سال، در این عید، در این فرصتِ مغتنم یک‌ساله خیر اراده بفرماید و مردم را خرسند کند، زندگیها را ان‌شاءالله شیرین کند، مردم را دلشاد کند و ارواح طیّبه‌ی شهدای عزیزمان، روح مطهّر امام بزرگوارمان، امام راحل (رضوان الله علیه) ان‌شاءالله شاد باشد و سلام و ارادت و اخلاص همه‌ی ما را به خاکِ پای بقیة الله الاعظم (ارواحنا فداه) ان‌شاءالله خدای متعال برساند.

والسلام علیکم و رحمة الله و برکاته

شکراللهی در نطق میان  دستور:
رئیس جمهور از مناطق سیل زده جنوب کرمان بازدید کند
عضو کمیسیون انرژی مجلس بیان کرد: از ریاست جمهور استدعا دارم چنانچه مصلحت می داند شخصا از مناطق سیل زده جنوب کرمان بازدید و با قدوم خود التیام بخش دردهای منطقه محروم کرمان شود.
منصور شکرالهی در نطق میان دستور

به گزارش پایگاه خبری رودبارزمین ، به نقل از خبرگزاری خانه ملت، منصور شکرالهی در نشست علنی امروز( سه شنبه 21 دی ماه) مجلس شورای اسلامی در نطق میان دستور خود ابتدا فیلمی از وضعیت مناطق سیل زده جنوب استان کرمان نشان داد و گفت: همکاران این فیلمی که مشاهده کردید خود بیان کننده مظلومیت و محرومیت مردم شریف حوزه انتخابیه ام است،  در عین حال لازم می دانم برای استحضار نمایندگان و ملت ایران و مردم حوزه انتخابیه ام گزارشی ارائه کنم.

نماینده مردم کهنوج و منوجان و رودبارجنوب و قلعه گنج و فاریاب در مجلس ادامه داد: بارش نزولات آسمانی و بارندگی ها اخیر در شرق کشور به خصوص در 5 شهرستان جنوبی کرمان اگر چه بخشی از کمبود منابع آبی در منطقه را جبران کرد اما باعث ایجاد خسارتهای زیادی در 5 شهرستان جنوبی مخصوصا شهرستان های رودبار جنوب، منوجان و قلعه گنج را در برداشت که این موضوع متعاقبا علاوه بر قطعی برق، تلفن، تخریب زیرساخت ها و راه های مواصلاتی منطقه موجب خسارات بسیار زیادی به منازل مسکونی و تلف شدن دام ها و از بین رفتن محصولات کشاورزی مردم زحمتکش، مظلوم و انقلابی و نجیب حوزه انتخابیه را در برداشته است.

وی گفت: از مسئولین استان، استاندار، مسئولین شهرستانی، نیروهای نظامی و انتظامی تشکر می کنم که از نخستین ساعات وقوع سیل با حضور خود در منطقه علاوه بر هماهنگی های اولیه باعث تسریع در اقدامات ضروری شدند، همچنین از نگاه ویژه ریاست جمهور و حضور دکتر مخبر معاون اول، ساداتی نژاد وزیر جهادکشاورزی، وحیدی وزیر کشور، نجار رئیس ستاد بحران کشور، کولیوند رئیس جمعیت هلال احمر کشور که از نزدیک مشکلات مردم و خسارت های ناشی از سیل را مشاهده کردند که در کمترین زمان ممکن و با برنامه ریزی منسجم موضوع منتهی به نتیجه عملیاتی محسوس و بازسازی و عمران شود.

این نماینده مجلس بیان کرد: مشخصا در موضوع اخیر و خسارت های وارده به مردم حوزه انتخابیه از وزرای جهادکشاورزی و راه و شهرسازی درخواست دارم به تکالیف قانونی و محوله به وزارتخانه ها با اولویت ویژه در جهت رفاه و آسایش مردم و قیور جنوب کرمان دستورات عاجل صادر کنند در حوزه کشاورزی جبران خسارت های ناشی از سیل اخیر و سرمازدگی و از بین رفتن محصولات کشاورزی، بخشش جرایم بانکی و دیرکرد اقساط و تسهیل در کمک های بلاعوض به کشاورزان، لای روبی قنوات، رودخانه ها و کانال های آب رسانی و همچنین ایجاد و هدایت روان آب ها و آب های سطحی با ایجاد سیل بند و کانال های آبی صورت گیرد.

شکراللهی نیز مطرح کرد: در حوزه راه و شهرسازی انتظار می رود بازسازی و بهسازی راه ها و پل ها که در اثر سیل اخیر غیرقابل استفاده شده است و تسریع در پروژه های در دست اقدام، پل ها و راه های نیمه تمام شهری و روستایی در دستورکار قرار گیرد.

وی گفت: از دولت مردمی و انقلابی انتظار می رود برای رسیدگی به مشکلات مردم شریف، قدردان و خدوم زحمت کش جنوب استان کرمان که در عین برخورداری از منطقه ای مستعد کشاورزی و معدنی به جهت کم توجهی و بی مهری دولت قبل در مضیقه معیشتی و با سختی ولی با آبرو و با سربلندی روزگار سپری می کنند نتیجه تلاش دولت با اجرایی شدن 16 بند مفاد صورت جلسه فوق العاده روز 15 دی ماه امسال ستاد پیشگیری، هماهنگی فرماندهی عملیات پاسخ به بحران استان کرمان، ایجاد رفاه و آسایش کام مردم حوزه انتخابیه را شیرین کنند.

عضو کمیسیون انرژی مجلس بیان کرد: از ریاست جمهور استدعا دارم چنانچه مصلحت می داند شخصا از مناطق سیل زده جنوب کرمان بازدید و با قدوم خود التیام بخش دردهای منطقه محروم کرمان شود./

مطالب ویژه